Ny

Nu har jag klippt mig så man ser ut som folk när man ska på 50 års fest på lördag. Och nej Marie den här gången får du ingen bild he he du får vänta tills på lördag. Imorrn ska jag jobba till kl 16 skönt att sluta en timme tidigare på fredagar. Prövade min nya cykel igår och den går fint har börjat cykla till jobbet nu så man kommer i god tid och kan tat lugnt när man kommer fram.
Imorrn ska jag ha individuellt möte med chiefen min, eller ja utbildaren.
Ska försöka hitta nå kläder som jag kan ha på mig på lördag.
Föresten en på jobbet slutade idag, tråkigt men hon kände att det inte var nått för henne och det är väl så alla kan ju inte tycka om att sälja.
Nej nu ska jag kolla på föreläsningen vi säljer så jag kan sälja bra imorrn!!!

Sjukling

Har varit sjuk i två dagar nu, feber och så har jag mått knepigt liksom nästan illa. Usha hoppas att jag är frisk imorrn.
Glömde att skriva i fredags, då gjorde jag mitt första sälj altså en order med 2 st föreläsningar så jag blev riktigt stolt över mig själv! Vi var 2 st då som hade sålt, jag och Danne. Fan va vi kan, hoppas att nån mer har hunnit sålt nu när jag varit borta.
På torsdag ska jag klippa mig så man är fin tills 50 års festen på lördag, har ingen naing om vad jag ska ha på mig men det löser sig väl hoppas jag. Brukar ju göra det man kan ju inte direkt gå naken dit..

Första säljsamtalen..

Gick väl inte så jätte bra men det är ju första gången så det är väl lugnt än.. Kommer ju sälja jättemycket imorrn :D
Men alla sa inte nej iaf, de ville läsa lite info först.
Imorrn ska jag nog ta å prova cykeln till jobbet. går ju fortare hem då.. när man slutar 5 så vill man bara hem och äta!
Tiden bara springer iväg på dagarna tycker jag iaf efter man kommit hem. Man hinner ju ingenting och man är helt slut, men det positiva är ju att man somnar så fort man lägger sig på kudden.
Nä nu ska jag gå å göra nått vettigt, lite lunch till imorn kanske.

Cyklar..

Nu har jag köpt mig en ny cykel. Från biltema men den kommer nog att funka bra, har inte hunnit prova den än med jag hinner väl med tiden. Min Morbrors sambo Sara ringde idag och bjöd mig på fest, riktigt kul dit ska jag verkligen!
Den här veckan ska jag börja sälja så det blir intressant att se hur det går! Längtar redan tills imorrn.  Här kommer bilder på gamla och nya cykeln:

Gamla cykeln, den har jag ärvt av ingela så den är väl en 15 år eller nått...




Nya cykeln:




Är skönt att ha en ny cykel som man kan lita på, speciellt när jag ska cykla med hunden sen.
Nä nu ska jag fortsätta kolla på harry potter och de vises sten.

Första samtalen

Igår glömde jag att skriva, eller rättare sagt jag orkade inte. Jag är helt slut på kvällarna igår så sov jag tillochmed middag i en halvtimma. Igår fick vi lyssna lite på Egil. Han berättade om stress och att man ska leva för dagen och inte tänka på allt som hänt. Vet ni att man 60% av allt man tänker på har redan hänt, och det kan man ju ädå inte göra nått åt. Idag har vi fått lära oss att man når längre i livet om man har mål. Så nu har jag ett mål. Innan Juli så ska jag gå ner 6 kg.
Idag har vi okså fått gjort våra första samtal, vi har ringt och kollat upp om adresserna stämde på företagen så de skulle få en tidning. Skönt att de första samtalen inte är sälj. Så nu har jag fått mitt eget skrivbord!! Känns hur bra som helst.
Jag har gåt runt sjön idag också med Ingela. Och Fredric är ute och äter med jobbet så nu sitter jag här en stund jag ska ta och göra min hemläxa snart. Som handlar om ¨mål, det är 21 frågor som jag ska svara på, så det är väl dags att börja nu så man får sova nångång :)
Men jag håller er uppdaterad på vad som händer (om jag orkar) he he man är så slut när man kommer hem. Ja ja vi hörs
Glad Påsk!!!!

Första dagen på Selldorado

Det var hur kul som helst, vi är ett bra gäng på 13 personer. Idag har vi fått svara på vad våra förväntningar och farhågor med utbildningen är. Och ritat 4 bilder av vad vi gjort tidigare, familjen, fritiden och jag. Det var ganska roligt, sen fick vi gå fram till tavlan och visa våra bilder och berätta vad vi ritat. Imorrn ska vi ha friskvård i en timme. Det är en jätte bra sak med Selldorade att vi har två timmar i veckan en på tisdagar och en på torsdagar. Som jag förstått så har vi alla 13 chansen att få jobb d.v.s om vi klarar av säljandet. Så det är ju skit bra så om 8 veckor kanske jag har ett jobb om allt går som det ska!! Fy va kul äntligen börjar det gå bra för mig.
Idag har jag varit ute och gått i 2 timmar, känns i benen kan jag säga. Först gick vi med Fredric och sen när vi gått så ringde jag till Ingela och hörde om hon ville gå. Nu vill jag verkligen gå ner i vikt..
ikväll ska jag beställa en springer (som man sätter på cykeln till hunden) Och om två veckor så ska jag köpa en cykel.
Så nu ska här gås ner i vikt!!!

Fy tusan va glad jag är!

Idag på kursen har vi hållt på med marknadsundersökningar och ringt till olika företag och ställt lite frågor.
Mitt på dan runt två så fick jag ett samtal.
Det var Selldorado som ringde oh sa att jag fått en praktikplats YES!!!
Fy fan va kul alltså det här har jag längtat efter.
Ska nu praktisera i två månader med start på måndag.
Sen efter de tå månaderna, om det går dåligt så får vi en extra månad och har man tur så får man anställning till hösten.
Skulle vara helt underbart att få en anställning där jag skulle bli riktigt superglad.
Så nu ni har jag fått fram min positiva sida igen!!!
Imorrn ska jag på DHL på studiebesök också är det sista dagen på kursen, det är lite sorgligt att lämna alla trevliga personer man lärt känna där men men det är ju alltid kul med ett sånt här tillfälle!

RSS 2.0