Äntligen...



..har Samson börjat trava på promenaderna. Riktigt skönt känns det för då är det ju större chans att han travar på utställningarna också. Han travar riktigt mycket nu faktiskt.


Måsta ta med kameran idag och knäppa när han travar eftersom han nästan bara passat förrrut. Riktigt skönt väder att gå i idag förrutom regnskvättarna som komm lite då och då men jag hade ju jacka så det gjorde heller inte så mycket. längtar tills på söndag då jag ska på utställning i Svenstavik. Ska bli kul.


Såg en gullig humla också som jag måsta knäppa kort på..



Idag har jag varit ute på ljusdal med Maja och imorrn blir det Hudik med Maja, vi får åka med hennes snälla mamma Pia så det blir ju gratis resa också.  Imorrn kommer väl Ceasar också det var väl 2 år sen han var här sist så får se hur det är med han nu. Annars hade jag gärna varit barnvakt åt Felicia och Eddie men jag ska ju upp tidigt på söndag så det gick inte så bra...

Nä nu ska jag ta och cykla iväg och ta ut lite pengar som ska med imorrn...

2 timmar klipp och rakning

Igår så trimmade jag Samson i två timmar och än är jag inte klar. Började strax före två med en genomborstning och sedan kloklippning och tasshårsklippning, sen tog jag baktassarna och effilerade bort lite eller snarare mycket hår där.  Sen fanorna fram och svansen. Tog sedan fram rakapparaten och rakade framtill och 1,5 öra för sen dog batteriet i klipparn... typiskt så det tar vi idag och effileringen av öron och kanten som blir framme vid V:et. Oj oj jag trodde inte att det skulle ta över två timmar att fixa hunden, så igår åt vi av svärmors kalopps. Men det var ju jätte gott så det gjorde ju inget att jag inte hann laga mat. Lagade en laxpudding på kvällen istället som vi ska äta idag... Mums va gott
Här kommer lite trim bilder.



Börjar med en bild på allt man måste använda hmm dock saknas rakapparaten på bilden ser jag. oh två saxar. Fy vad med grejor man använder, tre olika saxar tror jag.



Lilla hårhögen som blir...




Och så här fin blev han när jag var klar (eller ja nästan klar). Snygg look han fick till  :)



Idag har jag tagit en kaffe med Maja, och varit på dollar och köpt fiskmat. Kollade på fiskmaten på prix och där kostade den 28 kr. Exakt samma fiskmat på dollar kostar två för 30. Så där tjänade jag en hel fiskmatsburk bara på att gå dit. Fin väder är det ju också så då är det bara skönt att gå, tycker ju bara synd om Samson om vi ska gå i detta väder så hans promenix får bli senare ikväll..
 
Nej nu ska jag duka bordet och plocka fram micron innan min älskling kommer hem!

Oj då



Ursäkta mig för uppehållet av min blogg har liksom inte blivit av bara.
Jag köpte en blomma för en vecka sen som var grön med knoppar på Och så här ser den visst ut nu, blev ju jätte fin..

Här kommer en bil på Samson idag när det var åska...



..vad är det som låter!?!
Verkligen jätte skönt att han inte bryr sig ett enda dugg...och det var ju inte lilla åskvädret heller.

Det blev inget jobb på Selldorado.. så nu letar jag vidare ska nog försöka hitta ett med telefoni för det var riktigt kul.

Har blivit besatt av farmtown på facebook..Går ju inte att sluta när man väl börjat.

Imorrn blir det järnvägs med tjejerna.. Ska bli skit kul.. Börjar med Nachos och sen en lååång för fest vi kommer att ha hur kul som helst.

Och om två veckor så är det utställning som gäller... Längtar... Den här gången en nationell så hoppas verkligen att han visar sin bästa sida... Skulle ju va kul om det gick lika bra som förra gången eller ännu bättre!!

Ikväll blir det en film och bara ta det lugnt så man kan festa järnet imorrn ;)

Nej nu ska jag ta och städa lite så det inte ser allt förjävligt ut här imorrn.

RSS 2.0