Fredagens partaj!

Glömde skriva i gårdagens blogg att jag var ju ut i fredags med gänget på jobbet och vi hade det jätte trevligt. Började med en cider och sen när alla kommit så kom maten fram jätte gott med nachos och sen blev det efterrätt jag valde en cheesecake som vr hur od som helst.. Sen satt vi och pratade och skrattade så myckert att vi knappt fick i oss nån efterrätt och hade ont i magen. Och resten av kvällen så dansade vi loss.
Vi blev bjudna på maten av chefen så det var ju jätte snällt! Jag måstade ju tyvär gå hem kl 12 eftersom jag skulle upp kl 6 morgonen efter och jag kan lova att jag är fruktansvärt trött idag och igår somnade på soffan när jag skulle kolla på fyra bröllop och en begravning. Gick till sängen halv 11 och sen var jag däckad tills halv 10 idag.¨

Härligt med värme synd bara att det är så olidligtr varmt att man knappt kan vara ute, brände mig på ryggen i lördags trots en massa solkräm. Så idag har jag ont i axlarna....

Utställning i Hudiksvall



Samson, Troja och Luvan.
Börjar med en bild på hundarna som ställdes som vi hade med oss.


Lena med Troja.




Farmor i ringen med Samson ( Samsons farmor).



Lena i ringen med sin egen hund Luvan.

Ja Lena en eloge till dig som sprang med alla hundarna...




 Jag trodde att Samson skulle få en 2 men han fick ett HP och BIM så jag är riktigt nöjd!! Så här är min fina slemboll ;). Hade ett par vita piratbyxor på mig idag jag kan ju meddela att de inte längre var vita när vi kom hem utan snarare gul/brun av Samsons slem... Men men så är det att ha hund. Vi åkte härifrån kl 7.30 imorse och kom hem runt fyra. Det var jag, svärmor Lena och hennes kompis Linda. Lindas hund gick till BIS valp final och kom på reserv där. Och Luvan fick lika som Samson. Så idag har varit en bra dag.


Hedersplats åt rosetterna :b


'

Samson måsta ju få en ny leksak efter att han varit så duktig i ringen så det blev en skitgullig drake....Och två mumsiga godisben.


Vårt lag vann inte tävlingen på jobbet men Grattis till lag norr!!

Grattis Pontus!

Igår sålde jag!!
Och idag ha´r vi börjat med en ny tävling där hela jobbet är med. Man kan vinna pengar varje dag. Den som säljer mest procentuellt i sin grupp får ett kuvert som det ligger pengar i. ingen vet hur mycket, spännande...

Idag blir Pontus 7 år, Grattis storgrabben!!!!

Längtar som tusan tils på fredag då vi ska gå ut på järnväg med jobbet!!!!

Nä nu ska jag kolla klart på desperate housevifes.

Samson VS Radiobil:)



Här kommer äntligen en bild på Samson och Radiostyrda bilen. Den här är Samsons bästa motions kompis :) Ha ha han har även bollen i munnen när han jagar. Men som jag skrivit förut han hoppar inte på bilen eller nått så det är ingen fara att han gör illa sig.


Här står han och väntar när fredric skruvar lite med bilen...



'

Men sen är det full fart igen!!!!

Ja i helgen har vi bara vart i Ramsjö, Fredric har klippt gräs och fixat med Bibbis rabarber och jag har mest bara suttit och latat mig och umgåts med Bibbi. Och Samson får ju vara lös när vi är där så han tycker att det är jätte kul.
Till veckan ska vi ha tävling på jobbet vi sitter i två 4 grupper nu så vi ska tävla grupp mot grupp. Är lite roigare att jobba när man har tävling, och i fredags så han man ju lägga in en massa företag så imorrn är det ju bara att ringa.

För mer än två veckor sen var jag på Reseshopen och frågade om lite prisuppgifter om båt till Irland nästa sommar, för det första så var de otrevlliga och i stort sett dumförklarade mig för att jag ville ta båt.. hon sa
- Du vet att du måste byta båt va? och sen ta tåg. ( vill ja ha båt resa så vill jag väl det och då bryr jag mig ju inte om jag måste byta.) För det andra så har jag fortfarande inte fått några uppgifter. De skulle ringa men antar att de inte gör det. Inte ens nån info om nått ställe att bo fick jag. Så det var ju värdelöst att gå dit. Ska ringa typ till Resia i huddik nått tag och se om de är trevligare där.

På fredag ska vi i jobbet gå ut på järnvägs och äta och dricka lite, ska bli kul lan ju däremot inte stanna så länge eftersom på lördag bär det av till huddik på hundutställning, håller tummarna för att Samson åtminstonde går i trav... Nått mer kan jag ju inte göra.

Hudiksvall..

Så nu har jag anmält Samson till en inofficiell utställning  i Hudiksvall. 
Har även varit ute och tränat lite trav idag och det gick faktiskt bra och efter det så var vi ute och gick så jag har inte hunnit med så mycket annnat idag. Så nu är man lite trött och kommer formodligen ligga och slappa i soffan resten av kvällen.  Ja just det jag har ju lagat lunch också så vi har nått att äta imorrn.
Imorrn ska jag också försöka träna lite trav och gå fint bredvid, skulle vilja ha en sån där liten vattenspruta som man kan ha med på promenaden men vet inte vart jag ska leta. tips? Också är det ju desperate housewifes imorrn.

Utställning..

I sommar ska jag försöka planera in lite utställningar att åka på med svärmor. Fick mail av min uppfödare härom dagen att hon gärna vill avla på Samson bara han får lite meriter och att jag gör en höftledsröntgen.
Skulle va kul om han blev avlad på..



Måste få han å springa i trav bara så nu får vi börja ut å springa lite!
Men va gör man inte för att få gå på utställning och det förhoppningsvis kan gå bra!

Igår va jag ute å fika med maja och när vi kom dit satt mina tre systrar där och fikade så vi sate oss där med dem. Sen åkte jag å Maja hem till Ingela en sväng så Samson fick leka lite med Bonzo.
Har tyvär inga kort därifrån för jag glömde ju kameran hemma som vanligt...

Häromdagen så var jag å Fredric i ´skogen så fredric fick köra lite radiostyrd bil och det tyckte Samson var hur kul som helst han sprang och jagade bilen och när bilen vände var det lika kul att bli jagad tillbaka.
Ska komma ihåg kameran nästa gång vi är där...

Valborg

Jag spenderade min valborg i Ramsö hos Fredrics bror, vi grillade och så. Samson var med ett tag men det var så otroligt mycket mygg så jag gick och lämnade han hemma hos Bibbi. Sen har jag knäppt lite bilder till min uppfödare också hon vill ju se hur älsklingen min ser ut! Så jaa så här blev det.





 

Är så skönt att vara i Ramsjö för där kan han vara lös och springa som han vill, har dock varit svårt att hitta skugga idag men det gick. Och botten våningen är jätte sval så han fick vara inne en del också å svalka av sig.
Vi var ute och åkte lite i skogen idag, vi såg 2 orrhönor(tror jag), 1 älg och två grodor. Ha ha tur att man ser nå djur när man är ute iaf.  Hittade tussilago också.









Veckan som var hade vi en tävling på jobbet. Det var så att om vi sålde 48 platser på vårt seminarium så skulle vi alla bli bjudna på lunch av chefen, och vi klarade det så på måndag så bär det av på järnvägs pålunchen mmmm va gott.

RSS 2.0