Torsdag

Ska normalt innebära ett 3 timars arbetspass 9.30-12.30 Men idag när jag kom så var det en som var sjuk så jag fick helt plötsligt jobba till halv fem (Kan ju inte säga nej till nån). Hmm jaha hunden? Hn var ju alldeles ensamen hemma och jag hade tänkt tatt en promenad e han när jag kom hem bara rastade han på morgonen... Så en jobbkompis erbjöd sig att skjutsa hem mig mitt på dan så det löste sig tillslut.. Tur att man har snälla arbetskamrater.

Imorrn är jag ledig (om inte jobbet ringer förståss), ska till allas sko och nyckelservice och lämna in ett par skor på lagning åt svärmor och ta en fika med Maja.

Igår var jag på Avatar den var mycket bättre än jag väntat mig faktiskt. En positiv överaskning det var inte ens jobbigt att sitta stilla i 2,5 timme eller ja 3 eftersom man alltid är där en halvtimme innan.

Sen får vi se vad helgen har att erbjuda :)

Oj då

Här har det inte hänt nått på länge... hoppsan sa. Men ja det är väl som vanligt.
Jobbar på dagis och ja sen är det inte så mycket mer som händer.
Imorrn ska jag på bio med Anki vi ska gå på Avatar.
Sen får vi se vad som händer till helgen kanske hör om syster Ingela är hemma så jag kan få komma dit och sy upp mina byxor och låna tennisbollar så jag kan tvätta min dunjacka.
Idag har jag lyssnat på gammal musik eller ja sånt som ja lyssna på när jag gick i högstadiet, ganska kul faktiskt.

Nä Ingela nu komer jag inte på nå mer å skriva ,men ska försöka uppdatera lite oftare så du har nått att göra på jobbet...
Ha det bäst!!

RSS 2.0