Stockholm

Ja i måndags kom svärmor och hämtade min älskade fyrbenting och tog med han till Ramsjö.
Och jag packade väskan.
På tisdag så började vi färden mot Stockholm.
Det var en låååång färd men vi hittade iaf hyfsat bra.
Vi var nog framme på hotellet runt 18 tiden. 
Vi packade in alla saker och bara tog det lugnt.
Blev lite hungriga framåt 22.30 tiden så fredric råkade säga det till sin mamma. En stund senare får vi varsit sms där det stod knackar det på dörren så öppna.. Efter en stund så knackade det på dörren och jag gick och öppnade där stod en kille med en tallrik med mackor på och sa: Det var nån som ringde och sa att ni var hungriga men tyvärr så har kökspersonalen glömt bort att lämna nyckeln går det bra utan smör å pålägg?   Snacka om PINSAMT!!  
Igår så tog vi tåget in till stockholm och buss till djurgården där vi gick på Skansen, tyckte att det var riktigt roligt att titta på alla djur men såklart så ska ju nått gå snett jag hade glömt att ladda batteriet i kameran men det blev iaf några bilder.
Vi var även på Aquaria och kollade på Hajmatning och sen hade vi sån tur att det var några där som fick en guidad tur så vi fick höra lite intressant om några fiskar de hade där. Spottfiskar som spottade ner insekter från trädstammar. En fisk spottade rakt på Fredric :)
När vi skulle tillbaka hem till tåget så råkade vi hoppa av på fel busstation och fick försöka hitta tillbaka. Efter ett tag så kollade vi på kartan och då visade det sig att vi  hade gått åt helt fel håll i typ 15-20 min så det var bara att vända och gå tillbaka jag kan lova att vi gick i minst en mil.....
När vi kom tillbaka till hotellet så satt jag och funderade lite och tyckte att jag hade för mig att de hade apor på skansen.. Så jag tog en titt på kartan från skansen och mycket riktigt så hade de apor men vi hade tydligen missat halva skansen!!! Vi gick in genom den lilla entren... typiskt.
Men men vi får väl titta på dem nästa gång.
Nä nu ska jag dricka lite kaffe.. Bilder kanske kommer imorgon :)

Oj

Nu var det väldigt längesen jag skrev här igen men det beror mest på att vi har haft en dator som hoppar i texten när man skriver.
Nu har jag fått en ny av Fredric, skönt med den egen dator :)
Ja vad har hänt sen sist då? Jag har fått förlängt på jobbet tills i december.
Jag ska göra högskole provet i oktober utifall jag ska plugga till förskollärare till våren.
Får se hur det ser ut på jobbfronten innan jag bestämmer mig och ev kanske man får plugga halvtid, men det ska jag kolla upp när skolorna börjar.
På tisdag åker vi till Stockholm och bor på hotell 2 nätter, får se vad vi hittar på där.
Ska bli skönt att bara få komma bort lite.
Min snälla svärmor ska ha min älsklings Samson så det är lite jobbigt, jag har ju aldrig lämnat bort han förut och nu är han ju 3 år men det ska nog gå bra.
Ikväll ska jag baka lite tills på söndag så jag har nått att bjuda på, igår när jag skulle baka så var kakaoen slut.
Nä nu ska jag ta å börja baka så jag får det gjort :) 

RSS 2.0