Storstädning!!!

Ush och fy va mycket saker det fanns i bara köket vi höll på i ca 5 timmar i köket idag och då är inte luckorna tvättade än. Tog ett tag att riva ut alla grejor och försöka lägga i olika högar. Men nu är det dammsugat på golvet och i alla skåpen iaf. Imorgon fortsätter jag antagligen med resten av köket. Men det luktar gammal sur fimp när man skurar väggar eftersom han rökt inne. Men jag tror att det kommer att bli bra bara man har skurat ur och fått måla ny färg på vägg och luckor.
Sen är det bra att ta nästa rum det är ju både sängar och en soffa som ska ut och en panna en duschkabin ett badkar och div annat skräp! JA och just ja en oljetank också!
Men som sagt det blir nog bra när vi blir klar.
Nä nu ska jag snart gå å sova har ont i ryggen efter allt slit idag. Jag är väldigt tacksam över att Madde Eddie och Maja kom och hjälpte till!

Glad Påsk!

Är det inte onsdag snart.....

Idag är det måndag och jag tycker att dagen har krupit fram, men jag längtar ju tills på onsdag så det är väl därför antar jag. Vi ska ju skriva papper på huset då. Fredric berättade idag att vi skulle få nycklarna direkt och att dottern skulle ha hämtat både bil och de grejor som hon skulle ha till dess. Skönt att man bara kan häva ut alla grejor och slänga det man inte ska ha kvar.
Jag har tagit ledigt på torsdag så då blir det en shopping sväng och inhandla lite städprylar och blomjord och sen till huset och påbörja städningen i köket.
Sen blir det mätning av spis och räkning av våder i alla rum.


Köket.

Ja vi ska byta golv och måla om luckorna, grön är inte direkt min färg.
Det är mycket jobb med huset men jag tror det kommer bli himla fint när vi är klara.
Jag har lite problem med att somna om nätterna för man ligger liksom och funderar på hur man kan ha det och vilka färger som skulle passa och hur man ska fixa ute.




Har precis kommit hem från en promenad ute i vårsolen det var riktigt skönt väder ute. Ska bli skönt med hus att faktiskt sitta ute och dricka en kopp kaffe på sin egen tomt :)


Förkylning på G

Känner att jag har en förkylning på gång i kroppen, blir helt slut fast jag knappt rör mig. Inte har jag tid med det nu inte.
Längtar tills på onsdag då vi ska skriva papper på huset, jag åker förmodligen och börjar städa redan på torsdag för då har jag tagit ledigt. Det blir 5 dagars ledighet med en massa slitgöra på schemat :)Men det är roligt slitgöra, eller ja det bli kul att se resultatet sen iaf :)
Ska komma ihåg att knäppa före och efterbilder bara så man ser ordentligt hur duktig man varit ;)

Hade i tankarna att hälsa på nån idag men jag antar att ingen vill ta del av min förkylning så jag blev snällt hemma. Ja efter att jag fikat med Maja då, som blivit faster nu åt en liten flicka vid namn Livia.

Nu blir det nog lite slötittning på tv:n.

Husägare eller ja snart ialllafall.

 

Ja i måndags var vi och tittade på ett hus för andra gången.
Första gången vi kollade på huset var 4/2 men då tyckte vi att huset var för dyrt.
Denna gång fick vi ett lägre pris så vi åkte och kollade igenom huset en gång till för att verkligen vara säker på att vi ville ha det.
Men med det här priset så bestämde vi oss för att köpa, men det är ju inga papper skrivna än så vi är ju inte helt 100% säkra att vi får det men jag tror det iaf.
Ska bli riktigt kul att ha ett eget hus att fixa iordning.
 Lite synd att det är så mycket saker som måste städas ut och att det måste städas ur ordentligt innan man kan börja renovera men det går nog fort bara man börjar kan jag tänka mig!
Sen att få fixa ute ska bli kul också men man läre ju fokusera på själva huset först och främst.
Längtar som en tok tills vi skrivit på papprena.



Detta är huset sysn ju redan här va skräpigt det är :)





Uthuset. (bildden är från annonsen)


Det blir fler bilder sen, före och efter bilder hade jag tänkt.

Jag vill ju börja med huset redan nu jag och städa och hålla på! Men jag får väl snällt vänta tills efter påsk. :(


RSS 2.0