Nu är det slut på veckan..

..det är dags för fredagsmys. Ja än så länge den här dagen så har jag hunnit med att gå på promenix med hunden, duschat hunden fönat och borstat öronen så de torkade och borstat igenom hela hunden både innan och efter duschen och cyklat lite träningscykel.. Tänk vad mycket man hinner med när man är ledig. Jag och Samson ska på utställning i Sveg imorrn och sen här i Ljusdal på södag så det är därför jag har duschat honom och stått i. Knäppte lite kort också.



Sen kom jag på att det blir ju inga fina kort på balkongen så vi gick ut istället..




Här kom det en som gick förbi oss så jag fick so lov att sätta honom så han inte skulle få nå ryck å springa fram..




Men han är skitduktig på att vara lös iaf så länge man har godis i handen..


Jobbet går jätte bra den här veckan har jag planerat lite så nästa vecka så blir det lite ramsor och lite sånt och typ olika stationer. Blir kul att få börja jobba på riktigt..
I torsdags så var vi ute i skogen och då hittade barnen " dinosaurieben"



Jag gissar nog hellre på älgben, vi hittade fler ben också men de knbäppte jag inga kort på, en mopedtank hittade de också och den blev till en motorbåtmotor, så fantasin är det inga fel på. När vi kom tillbaka på dagis så fick de hitta på en berättelse om denna bild.



Nä nu ska jag dammsuga och duscha lite innan älsklingen kommer hem.

Första jobbveckan.

Nu har jag jobbat klart min första vecka. Det gick faktiskt riktigt bra. Riktigt härliga barn som går där. Har skrivit på lite papper och så. Var ute i skogen idag fy va myggigt det var där. Imorgon är jag ledig så då ska jag umgås med syster Ingela. Och på lördag så ska vi ha kräftskiva hos Ingela och Dea i stugan i Loos, ska bli riktigt trevligt.


Här kommer lite bilder från förra fredagen på Samson och Bonzo som leker i vattnet ute i lillhaga. ( mobil bilder därav dålig kvalité)







RSS 2.0