Duktig serru

Har varit i Ramsjö idag. Så Samson har varit lös och sprungit omkring med sin ill orangea dummie helt plötsligt ser jag att det kommer en und (i koppel) ochj ska gå förbi så jag platsar Samson och han stannade kvar!!! Fan va härligt, jag blev superglad skönt att veta att jag kan lita på han. Lekte tills jag höll på att frysa ihjäl och sen gick vi in i värmen till Bibbi och jag drack en kopp kaffe.
Har just ätit tortillas å gud va gott det är. Tur att man ska ut och gå senare så man inte blir en tjockis hi hi
Nej nu ska jag göra lite kaffe och sen spela lite tv spel.

Fint i köket

Idag har vi fått nya bänkskivor i köket blev jätte fint, var ju fuktskada i den ena. Snickarn ringde imorse och frågade om han kunde gå in och sätta i dem.
Fredric blev morbror igår till en liten tjej som ska heta Tuva.
Praktiken går bara fint, däremot går det magsjuka där så jag håller alla tummar jag har för att slippa, var visst en riktigt jobbig en också. Har ju redan haft en tokförkylning. imorrn ska jag jobba med bara vikarier känns ju sådär men men det går säkert bra bara man kommer dit. Det är ju inte direkt så att de aldrig varit där he he.
Har fått nya tider på dagis också två dagar 8-16 och två dagar 8-15.30.
På fredag kanske jag ska umgås med Ingela lite efter jag pluggat , vi hinner ju aldrig träffas nuförtiden. Inte med mina andra syskon heller för den delen.
I fredags när jag pluggade fick jag en hel uppgift gjord, alltså en uppgift med typ 13 funderingsfrågor i. Ska nog börja på fördjupningsuppgiften nu på fredag.

Nä nu ska jag sova lite så jag orkar upp imorrn.

Gonatt

Äntligen

Har äntligen kommit ur min depression som jag haft ett tag och kommit igång med att gå varje dag, märks som tusan på hunden han är en helt ny hund! Han är jobbig att gå med men han lär sig nog snart. På helgerna brukar vi träna att vara lös  i Ramsjö och det går hur bra som helst, vi brukar leka i nån timme och det tycker han är riktigt roligt. Jag går ju på mornarna också och nu sitter inte mina byxor lika tajt längre :)  men magen är lika stor :( men det tar väl ett tag innan man börjar tappa mage he he. Känns skönt att vara mitt positiva jag igen.

Fint Halsband





Fick ett halsband av ett barn på dagis idag. Riktigt fint tillochmed. Var ett tag sen jag skrev har varit förkyld och kommer ju inte hem förrens halv fem så jag har inte haft nån tid över. Spelar tv spel hela kvällarna he he skitkul. Sökte fyra jobb igår hoppas att jag får nått av dem.. Skulle vara skönt med pengar som kommer regelbundet, så man kan börja spara nångång. Var på af idag, min grupp var sen så jag slapp gruppen och behövde bara prata med AnnaLena, skönt för jag ogillar min grupp de är så negativa.  Nä nu ska jag kolla om det finns fler jobb att söka.

Första dagen

Idag var min fösta dag på praktiken. Det gick jätte bra och alla var trevliga. Lite jobbigt att kliva upp tidigt nu när man blivit lat men det funkade bra,
Hoppas på att gå ner lite nu också eftersom jag går ut och går varje dag och äter frukost först när jag kommer fram. *håller tummarna* Skulle va skönt att gå ner nått kilo så man kan må bra med sig själv.

Hade tid hos tandläkaren kl 13.00 idag så jag lära gå klockan halv ett, när jag väl kommer dit och kommer in i rummet där jag ska vara säger tandhygenisten: Din tandläkare har dubbelbokat så hon har ett möte nu men vi ska fixa en ny tid åt dig. *aaarrrrggg* men va fan har de inga telefoner???

yes

japp då ska jag praktisera mellen 8-16.30 varje dag i två månader på Bofinken. Skönt att få nått att göra så länge. Tror att det ska komma en snickare snart så jag slänger i mig lite frukost nu. Fan ta han om han inte kommer idag.. väntar en timme och sen går jag ut å går så får han skylla sig själv....

Praktik

Det var svårare än vad jag trodde att få ag i en praktik plats på ett dagis. Har snart ring överallt, men ett ställe skulle iaf prata med sina kollegor och ringa senare håller tummarna på att jag får vara där.. vägrar att vara hemma... ush man blir så deprimerad av att bara sitta här.

Nej nu ska jag äta frukost och hoppas på att de ringer snart.

ja nån lista av nått slag.. ganska kul

Ta fram din mobil & va ärlig nu då!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Nej det har jag inte gjort.. Amanda var det.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Det är min moster

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Oj det var nog ett år sen jag träffade henne sist men nästa gång hon kommer hem kanske. Linnea min bästa barndoms vän.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Ja det är hon väl. Ingela min storasyster

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Ö ja svårt att säga min dyster Madde men hon är jätte snäll.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Hon har trimmat min hund 2 gånger. Bodil


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
När jag ska till Loos nästa gång eller när de kommer hit. Fanny min systerdotter.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 11?
Nja  det är min uppfödare Elvy

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Autumotisk kundtjänst så nej.

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Bemaningen nej du.

VAD PRATAR DU & NUMMER 27 OFTAST OM?
Niclas Larsson vi pratar inte så värst ofta men sist var det nog hundar vi pratade om.
KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam Storm, ja han hör ju praktiskt taget till familjen

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Björn  nej
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
bodil igen

oj det var ett tag sen

Men det har inte hänt så mycket. Blev ingen unik utan får praktik av af istället vilket är bra så slipper jag vara hemma  å må dåligt.. Har ringt till Ljusdalshem och frågat om tapetsering och de skulle fixa det när de hade bestämt vilken måare de skulle ha i år.. trodde att e hade samma jämnt men tydligen inte. Har fått nån bula på bänken också som de ska få fixa. Ska be Fredrics mamma och sambo att tapetsera i köket och hallen eftersom min lilla rackarhund klöste sönder när han var liten... kanske är dags att fixa det så man trivs lite bättre men helst av allt skulle jag bara vilja härifrån.

RSS 2.0