Måndag

Igår var vi till Sundsvall och handlade lite jag hittade en jätte häftig grej på hobbex.


Ha ha visst är den söt och nej den är inte till hunden den är till MIG!!! ha ha.
Köpte lite saker till bilen också, och en present till Ingela. En ny kastrull blev det också den andra var så repig i botten så den ville vi inte ha kvar.

Idag har jag varit på kurs, just nu pratar vi om internet och hur man hittar där och hur man ska och inte ska göra med hemsidor. Imorrn ska vi fortsätta med hemsidor och skyltar.

Har just kommit hem från en promenad nu med Samson, han går så himla fint när han har sin fula and med sig på promenaden. Jag går hur mycket som helst nuförtiden.. först läre jag gå till skolan och hem igen och senare på kvällen så läre hunden ut. Så det är gå och gå och gå för min del. Synd bara att det inte syns nått.... vill verkligen gå ner i vikt nu, ush jag kan ju knappt ha mina kläder längre för jag ser tjock ut i allt. Får väl börja springa till våren... ska försöka spara till en cykel så jag kan cykla, min jag har nu är så rostig. Vill kunna cykla  med Samson.

Äntligen lite vårväder!

"Det spelar ingen roll hur många gånger man faller, det är hur många gånger man reser sig upp igen som räknas"

Idag har vi gjort ett test i skolan, säker i butik hette den, handlade om hur man uppträder vid ett rån och sådant. riktigrt intressant faktiskt.Har ocks¨lärt oss att man ska sätta mål i livet för då mår man bättre, men de ska så klart vara reaIistiska och tidsegränsade. Imorrn ska vi ha kommunikation.
I Fredags var jag på en föreläsning med Egil på Selldorado, den var riktigt intressant så jag sökte praktik samma dag får väl se om det blir nått där. Ska på Hi media här i Ljusdal på torsdag kl8 får se vad det är för företag. Hoppas verkligen på jobb snarast!!

Gonatt

Ja idag har det inte blivit så mycket gjort på eftermiddagen har bara latat mig he he.
Var iaf på prix med Maja, jag köpte lite kattmat för katten har grinat två morgnar i rad nu han älskar ju blötmat också passade jag på att köpa jordnötsringar när Fredric var borta han "tål" ju inte .  
Åt Tortillas idag det var hur gott som helst.
Imorrn vet jag ine vad jag ska göra men jag hittar väl på nått.
Nä nu ska jag sova gonatt!

Skönt väder

Nu har jag gått runt sjön me Samson, å gud a blött det var. Rakade honom innan jag gick också han är ju så jäkla långhårig på örena. Så nu är han rakad men inte klippt så jag ska anstränga moig snart och fixa till han så han ser normal ut ;).

*Ni ska få en gåta av mig.
Nichos mamma har 4 barn. Den äldsta heter Isaac, sen kommer Andreas och därefter William.
Kan du lista ut vad det yngsta barnet heter?


Skriver nog mer senare nu ska jag på prix.

Pulsa i Snö

Då var det söndag då. Jag och Samson har varit ute och jagat varandra bakom Bibbis hus var nog ute och sprang där nån timme vi hade en dummie och lekta med det är Samsons bästa leksak. Han kan leka hur länge som helst. Har fått power stövlar så jag slipper bli blöt när jag pulsar i snön också.. Jag tror nästan att jag har lika kul som hunden när vi leker jag tycker att det är jätte kul för det syns ju på han hur glad han blir av att vara lös och leka.
Imorrn är det kurs igen vet inte vad vi kommer att göra men det blir nog intressant, på tisdag ska vi ha en ny lärare blir kul. Jobbigt bara att det inte är lov längre så den här veckan kommer inte att bli lika tyst och skön som den som varit, också får man ju slåss om microsarna också det finns bara 5. 
Har just gjort en makaronpudding så vi har nån lunch imorrn, måste ju tänka på sånt nuförtiden också. 
Nä nu ska ja kika lite på tv eller läsa beroende på om det är nått bra på tv.  

En gåta

Det är 2 pappor och 2 söner som ska dela på 3 ägg. Alla får ett varsit ägg. Hur gör dom?


Jaha då var vecka 2 på kursen avslutad och jag tycker fortfarande att det är jätte kul. Riktigt skönt att få lära sig något. Håller på med ekonomui och marknadsföring nu.. Kommer ju vara bäst på det här ja. Den här veckan har gått super fort man hinner bara  äta och sova och promenera ioförsig men ändå, veckorna bara flyger förbi.
Vill vinna en miljon eller flera så man kan köpa hus nångång men men får väl ta å hitta mig ett välbetalt jobb så vi kan ta lån, men är väl bäst att vä'nta ut krisen först kanske. Fast egentligen så blir det ju mer kris om ingen handlar.
Sitter å dricker lite baileys och lite cider jag.. SKönt att bara slappna av. Får ju ganska ont av att bara sitta hela dagarna när man inte är van och sen gå 9 km om dan. Nä nu ska jag ut med hunden en sväng..

Att rotfylla en tand-3 gånger

Ni kommer kanske ihåg att jag gjort tre rotfyllningar i samma tand.. Idag skulle jag göra en fjärde, så jag gick dit och satte mig i stolen och sa direkt-jag vill ha bedövning, tandläkarn sa - men den är ju redan död så det känns iget men om du vill ha så ska du så klart få. MM sist kändes det då.dja ja de borrade upp min tand och tandläkarn känner lite och säger att jag har ett hål in mot tandköttet och att det inte kommer att gå att rädda min tand.. eftersom mitt tandkött var infekterat under tanden, sen frågar han hur vill du att vi ska göra då.. jag säger jag har väl inget val det är väl bara att dra den. Så nu är jag en tand fattigare en stor tand fattigare.. suck men är ju iaf skönt att slippa gå till tandläkaren en gång i månaden. Och tanden syns ju inte heller så det är väl ok. Känns konstigt nu liksom ett stort hål. Fick gå upp till skolan med en stor bomullstuss i munnen.. och sitta på lektion också.

RSS 2.0