Min första arbetsintervju.

Ja den var jag på i söndags. Det kändes bra och idag så ringde de och sa att de tyckte att det kändes bra med mig så jag börjar jobba på tisdag. Jag grät jäätte mycket glädjetårar!! Gud va skönt det ska bli med ett jobb, det är bara halvtid men ändå, också är ju det bra för Samson!! Då kan ju vi gå ut å gå innan jag börjar.
Nä nu ska jag gå runt sjön.

WOHOOOO  

Nu var det ett tag sen..

.. jag skrev här. Men ja det har väl inte hänt så mycket sen sist. Har börjat motionera mera bara, har redan gått ner ett kilo!! I onsdags gick jag 9,8 km och igår 1,5 mil med Ingela, ett varv rubnt sjön och sen hem till Ingela och hem igen Samson fick busa lite med Bonzo också. Idag har jag gått 4-5 kilometer. Så det går frammåt. Igår när jag och Ingela gick runt sjön så såg vi den här: (mobil bild)



Och alldeles innan såg jag en stor rovfågel så kanske att den tappat den, om ni kollar noga så ser ni att en del av svansen saknas. Och senare när vi satt och fikade utanför finess så hade vi en kompis: (mobil bild)



Idag har vi också fikat fast inomhus. Var på af imorse också å det gick faktiskt bra och det blev inget möte nästa fredag.
På söndag ska jag på anställningsintervju på ett barnskötarjobb, hoppas att det går bra skulle vara hur kul som helst att få jobba med sånt som jag är utbildad till utan att behöva plugga i 4,5 år till innan.
Imorgon ska jag till Felicia och gratta henne på hennes födelse dag hon blir ju stor tjejen! Tänk att barnen växer så fort, det var ju inte längesen hon var liten tycker jag, och Pontus har ju börjat i ettan också.. Och Molly blir ju ett på söndag så då blir det till att gå dit och gratta henne. Nä nu ska jag gå å göra nån nytta kanske ta en till promenad.. Är väl dags att komma i form nu så här efter sommarn!!!

Utställning i Svenstavik

Vi var ju på hundutställning i Svenstavik igår. Klev upp kl 04:45 och började göra mig iordning eller oss hunden skulle ju fixas lite också. Kan lova att han såg förvånad ut och undrade varför i allsindar vi var uppe sååå tidigt för.. Men han åt snällt sin frukost och vi blev klara i tid till halv 6 då vi skulle åka. Jag fick tvinga ögonen öppna i bilen för att inte somna. Vi stannade efter ytterhogdal och tog en kaffe paus. Sen åkte vi vidare och strax utanför åsarna tog vi oss en till paus fast denna gången en rastningspaus så jag skulle slippa det utanför utställningen. Vi var framme på parkeringen kl 8;00 Samsons ring startade halv tio så vi hade lite tid över he he. Lena och Lage kom till halv nio och vi gick då in och väntade, sen blev det lite borstning och en liten snabb klippninng hade missat en tuss på en tass. Sen skulle vi äntligen in i ringen eller ja Lena och Samson.
Lite bilder på Samson och Lena i ringen.



Här visar han upp sig i trav för domarn Gert Christensen.



Här får domarn klämma och känna lite. Och till slut..




får han ställa sig och visa upp sig.


Men trots allt detta så var domarn inte riktigt nöjd Samson fick en tvåa och åkte ut, här kommer kritiken:
2 år, komp hane, allt för kraftigt huvud, saxbett, allt för tunga läppar, bra ögon, lite tunga öron, bra hals, överflinge men rak, väl ansatt svans, bra kropp tillr. vinkl fram, bra vinkl. bak, bra benstomme, bra päls, rör sig bra, bra temperament.


Men grattis Lena som kom på tredje plats med Luva. Och tack så mycket att du ställer Samson åt mig.
Jag och Samson är nöjda med dagen ändå det var en bra övning och han gick ju fint i ringen så det går nog bättre nästa gång och då kommer vi inte att ha Gert som domare.

RSS 2.0