Att tiden ska snigla sig fram...

Oj nu var det ett tag sen igen, ja jag har inte haft så mycket att berätta ändå.
jag var nyss ute med min lilla lurvtuss.
Ja som ni alla vet så är det svinkallt ute och man måste klä på sig så mycket kläder för att inte frysa så att man ser ut som en sån där michellingubbe när man går till jobb och ut med hund. Tacka vet jag sommarn när man tar på  sig skorna och går *drömmer mig bort* , men det tar väl ett tag innan det blir så än. imorse så vvar det -26 när jag gick till jobbet, det var riktigt kallt

Nu när man har nått att längta till så går tiden märkligt sakta tyckr jag, annars så bara flyger tiden iväg och man hinner ingenting. Längtar först till Terry Evans och sen tills flytten.

Den senaste månaden har jag jobbat extra ´två vecka för vi har en som är sjuk så vi jobbar kort nu och har gjort det i snart en månad. Men jag klagar inte för jag får ju nån kr extra.

Till helgen ska vi åka till Sundsvall, jag läre köpa nytt lysrör till fiskarna och ett par nya täckbyxor mina är ful som stryk, man skäms nästan när man är ute i dem.



Lägenhet

Idag har jag kollat på en 3:a som ligger ca 300 meter bort från där vi bor nu. Jag och min snälla syster Ingela gick och kollade på den kl 17 idag. Den var faktiskt bättre än jag tänkt mig köket och tv-rummet var ungefär i samma storlek som vi har nu och sen var det ju 2 till rum som var lite lagomt stora. Toaletten var ganska liten men det fanns ett badkar och man behöver ju inte ha sån jätte stor plats i badrummet heller. ´Nere i tvättstugan verkade det också bra ny tvättmaskin och ny torktumlare och det fanns torkskåp.  Jag tror nog att vi kommer att trivas bra där. Flytten blir av i April.
Imorgon jobbar jag bara 3 timmar och sen har jag helg, imorrn kommer hon som vart sjuk i en vecka tillbaka.
Ska tvätta min vita dunjacka imorrn också den är mer grå än vit just nu.

Sitter just nu och skriver på vår nya dator ´vi har köpt en ny eftersom vår gamla gav upp lite då och då det blev en blå ruta och sen kunde man inte få igång den igen. Den nya verkar bra. Börjar redan att längta till flytten nu har ledsnat på denne etta för länge sen.....
Nä nu ska jag gå å lägga mig, ögonlocken börjar bli lite tunga nu. 

Sov gott


RSS 2.0